MediReva Groep

Professionele partner in het leveren van
medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen.

Missie

Onze mensen zorgen ervoor dat cliënten, met een chronische aandoening óf op zoek naar hulpmiddelen voor zelfredzaamheid, van de best mogelijke materialen en zorg worden voorzien. Wij bieden hoogwaardige producten en ondersteuning op het gebied van diabetes-, wond-, stoma-, continentie-, voeding en revalidatie zorg.

In onze aanpak staat het belang van de cliënt altijd voorop; geen belang is groter dan het belang van de cliënt. Uw beste hulpmiddelen zijn onze mensen.

Visie

De zorg binnen Nederland moet betaalbaar blijven. Wij zullen hoogwaardige zorg en producten aanbieden die passen binnen de gestelde kaders. Wij doen dit door nieuwe concepten aan te bieden waarbinnen wij een gedeelte van de economische verantwoordelijkheden overnemen. In deze concepten zal de kwaliteit van zorg en producten en het belang van de cliënt altijd primair zijn.

Wij zullen onze kracht en competenties aanwenden in de samenwerking met zakelijke partners binnen en buiten Nederland en zullen bouwen aan sterke concepten voor zorg consumenten.

DNA

MediReva is een familiebedrijf met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen het leven van mensen veraangenamen. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. 'Uw beste hulpmiddelen zijn onze mensen' is niet voor niets onze slogan.

Het MediReva DNA kenmerkt zich door respect voor elkaar, openheid naar elkaar, inzet, loyaliteit en positieve energie.

Bedrijven

De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers. De volgende bedrijven en deelnemingen maken deel uit van de MediReva Groep.

MediReva is een medisch speciaalzaak die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen door heel Nederland. Dit doen we met de hoogst mogelijke zorg en aandacht voor het product en voor de eindgebruiker. Speerpunten in ons dienstverlening zijn persoonlijke aandacht, professionele service en snel en eenvoudig bestellen.

www.medireva.nl

MediReva Revalidatie levert hulpmiddelen die mensen de juiste ondersteuning biedt om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-opstoelen zijn een kleine greep uit het ruime assortiment. Daarbij verzorgt ons revalidatiebedrijf tevens woningaanpassingen.

www.medireva.nl/revalidatie-techniek

 

MediReva Logistics biedt bedrijven binnen de medische sector logistieke dienstverlening en fulfilment aan. Hierbij kunnen diverse diensten in het logistieke centrum worden aangeboden, maar ook capaciteit van onze klantenservice, verpleegkundigen of ICT-systemen. Het aanbod kan op maat worden aangeboden.

www.medireva.com/expertise/#logistiek

 

Expertise Centrum Nederland (Excen) levert deskundigheid in wond- en stomazorg (WEC en SEC) vanuit 35 Expertise Centra verspreid over geheel Nederland. Excen stimuleert en coördineert de onderlinge samenwerking tussen verschillende soorten van specialistische zorg.

www.excen.nl

QualityZorg biedt gespecialiseerde thuiszorg op het gebied van wond- en stomazorg. Bij QualityZorg werken zeer ervaren zorgprofessionals die zowel voor het Expertise Centrum van het ziekenhuis als in de thuiszorg werken. Zij worden ondersteund door het innovatieve PatDoc supportsysteem voor begeleiding en behandeling.

www.qualityzorg.nl

MediReva participeert in Wondzorgcentrum BVBA. Wondzorgcentrum is een Belgische wondexpertise centrum met 5 vestigingen.

www.wondzorgcentrum.be

Dutch Webshop Company biedt onder diverse onafhankelijke labels webshops op het gebied van hulpmiddelen, mobiliteit en producten die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Een belangrijk label is Hulpmiddelwereld, dat een zeer breed assortiment kwalitatieve hulpmiddelen aanbiedt met een laagsteprijsgarantie.

www.hulpmiddelwereld.nl

  Historie

Vanaf de oprichting door Pierre en Tineke Gubbels in 1979 werken wij met een diepe bevlogenheid om het leven van zieke mensen aangenamer te maken. Alle facetten van onze dienstverlening kenmerken zich door een betrokkenheid en enthousiasme. MediReva is een krachtige partner binnen de gezondheidszorg.

Opgericht in 1979 in het Limburgse Noorbeek. Begonnen als kleinschalig bedrijf dat rolstoelen en krukken verkocht aan de plaatselijke afnemers. Ruim dertig jaar later, is MediReva uitgegroeid tot een landelijke speler.

Vanuit ons hoofdkantoor in Maastricht en ons geavanceerde distributiecentrum in Gronsveld leveren wij in heel Nederland aan particulieren, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Kwaliteit en certificering

MediReva heeft altijd gewerkt met een geïntegreerd kwaliteitsbeleid, met als uitgangspunt continue verbetering en borging van de kwaliteit. Daardoor is de kwaliteit en de service gewaarborgd.

Het resultaat van deze continue inspanning is dat wij in het bezit zijn van een ISO 9001-certificaat. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en zegt eigenlijk dat wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

MediReva is daarnaast ook door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen [SEMH] erkend als medisch speciaalzaak. Tot slot onderschrijft en voldoet MediReva aan de Gedragscode Medische Hulpmiddelen van de Stichting Overleg Medische Technologie (GMH).

 

               

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Algemeen beleid

Het beleid dat MediReva voert, is vanuit een breed maatschappelijk bewustzijn, goed burgerschap, algemeen aanvaarde normen en waarden en gericht op het behalen van een redelijk rendement op het geïnvesteerde kapitaal.

Hierdoor kan zij de continuïteit van de onderneming waarborgen en zorg dragen voor het behoud van de werkgelegenheid.

Kwaliteitsbeleid

Het doel van het kwaliteitsbeleid is om te allen tijde te voldoen aan de specifieke eisen van onze opdrachtgevers en de eisen die vastgelegd zijn in de norm NEN-EN-ISO-9001 en het Nationaal Keurmerk hulpmiddelen (NKH) zowel binnen de termen van productkwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid als prijs.

Bovendien willen wij een zo efficiënt en effectief mogelijke bedrijfsvoering waarborgen. De volledige beleidsverklaring is opgenomen in het Kwaliteitshandboek.

Veiligheid, gezondheid & milieubeleid

Het doel van het veiligheid, gezondheid en milieubeleid is, om te allen tijde te voldoen aan de criteria van de VCA** (Veiligheid Checklist Aannemers), aan de specifieke eisen van de opdrachtgevers.

De zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu moet tijdens de uitvoering van bedrijfswerkzaamheden de hoogste prioriteit hebben en wel dat altijd voldaan wordt aan de eisen zowel bij wet vastgelegd als opgelegd door de opdrachtgever en het moet een essentieel onderdeel zijn van het handelen en denken van alle medewerkers van MediReva.