MediReva Groep

Professionele partner in het leveren van
medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen.

Logistiek

MediReva beschikt over een groot, modern logistiek centrum van ruim 10.000 m2 dat een hoge mate van automatisering kent. Met de grootste zorg worden wekelijks ruim 10.000 orders verwerkt door ca. 30 logistieke professionals.

De volgende werkzaamheden worden verricht binnen het logistieke centrum:

 • Lossen en palletiseren van goederen
 • Opslag, o.a. via Kardex verticale opslag- en liftsystemen
 • Order picken d.m.v. geautomatiseerde orderpicking en barcodescanning systemen
 • Packing en verzendklaar maken van orders d.m.v. barcodescanning
 • Geautomatiseerd voorraadbeheer
 • 24-uurs distributie binnen Nederland
 • Distributie binnen de EU
 • Retourverwerking

Voor veel organisaties behoort het logistieke proces niet tot de core business. Het ontbreekt vaak aan expertise, maar ook het managen van de financiële implicaties vergt specialistische kennis. Het opzetten van een goed geoutilleerd en geautomatiseerd logistiek centrum of warehouse vergt ingrijpende resources. Binnen de medische sector biedt MediReva bedrijven dan ook haar fullfilment en logistieke dienstverlening. Alle hierboven genoemde diensten worden hierbij aangeboden.

Voor meer informatie over onze logistieke dienstverlening neemt u contact op via info@medireva.nl of 0800 – 0201 201.

  


Klantenservice

MediReva beschikt over een enthousiast en deskundig team van ruim 30 klantenservicemedewerkers. Dagelijks worden en gemiddeld meer dan 2000 telefoontjes verwerkt en zorgt de afdeling klantenservice dat onze klanten de juiste hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen ontvangen. Het aantal binnenkomende telefoontjes loopt op piekdagen op tot 4000. Ruim 98% van deze telefoontjes worden binnen 15 seconden beantwoord.

De afdeling klantenservice vormt het eerstelijns contact voor onze klanten. De afdeling is onderverdeeld in diverse subgroepen om specifieke vragen van eindgebruikers, maar ook zorgprofessionals goed te kunnen beantwoorden. Onze klantenservicemedewerkers blinken uit in klantgerichtheid en zijn allen ook zorginhoudelijk getraind. In veel gevallen weten onze klantenservicemedewerkers direct wat onze klanten nodig hebben. Indien diepgaandere zorgexpertise gewenst is, worden zij bijgestaan door onze binnendienstverpleegkundigen.

Als organisatie binnen de zorg wilt u altijd optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten. En optimale klantgerichtheid bieden. Optimale telefonische bereikbaarheid en klantgerichtheid vergen echter een getrainde groep mensen, optimale bezetting, een professionele telefooncentrale en heldere SLA’s en rapportagemogelijkheden.

MediReva biedt deze dienstverlening ook aan externe organisaties binnen de zorgsector. U kunt hierbij denken aan:

 • Klantenservice
 • Dagelijkse telefoonverwerking; 24-uur per dag, of alleen wanneer u naar ons doorschakelt
 • Telefonische orderverwerking
 • Telefonische helpdesk

Uiteraard zijn andere vormen van telefonische ondersteuning bespreekbaar. Voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u contact op via info@medireva.nl of 0800 – 0201 201.

  Verpleegkundigen

Uw beste hulpmiddelen zijn onze mensen. Dat is waar MediReva voor staat. Het waarmaken van deze belofte bereiken wij niet op de laatste plaats door onze specialistische kennis en persoonlijke manier van werken. Binnen MediReva is een team van ca. 45 verpleegkundigen actief, verdeeld over een binnen- en buitendienst.

Een team van ca. 15 binnendienstverpleegkundigen staat dagelijks zowel onze eindgebruikers als zorgprofessionals te woord. Ze vormen een gespecialiseerde vraagbaak voor de consument, maar ook voor de verpleegkundigen in ziekenhuizen en klinieken, huisartsen en medisch specialisten.

Daarnaast beschikt MediReva over een landelijk netwerk van ca. 30 regioverpleegkundigen en diëtisten in Nederland en België. De regioverpleegkundigen gaan op (zieken)huisbezoek voor advies, begeleiding en ondersteuning.

Alle medewerkers binnen deze afdeling zijn gediplomeerd verpleegkundige met specialismen als diabetes, stoma, continentie, wond en voeding.

Bent u op zoek naar gespecialiseerde verpleegkundige kennis of ondersteuning? Voor meer informatie over onze dienstverlening neemt u contact op via info@medireva.nl of 0800 – 0201 201.

 

Revalidatie techniek

MediReva Revalidatie levert hulpmiddelen die mensen de juiste ondersteuning biedt om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-opstoelen zijn een kleine greep uit het ruime assortiment. Daarbij verzorgt ons revalidatiebedrijf tevens woningaanpassingen.

Een gespecialiseerd en gekwalificeerd team van ruim 35 adviseurs, adaptatie technici en monteurs adviseert, begeleidt en ondersteunt zorgconsumenten bij de ingebruikname van hulpmiddelen op het gebied van revalidatie en mobiliteit.

Onze technici plaatsen tevens thuishulpmiddelen, zoals een wandbeugel, douchezitje of drempelhulp. In onze showroom in Maastricht ontvangen wij klanten om tot een oplossing te komen voor de zorgbehoeften die bestaan. Voor klanten die niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken, bieden wij een vrijblijvende thuisdemonstratieservice.

Bent u op zoek naar gespecialiseerde kennis op het gebied van revalidatietechniek en mobiliteit, wilt u de mogelijkheden voor samenwerking bespreken of wenst u meer informatie over onze dienstverlening, neemt u dan contact op via info@medireva.nl of 043 - 604 9222.